0709-101464 info@dodsboskane.se
Välj en sida

Våra tjänster

Ni kan välja en eller flera tjänster

Om en helhetslösning inte är det bästa för er så utför vi enskilda tjänster efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder del-lösningar t.ex endast tömning eller endast städning av dödsbo. Dessutom har vi inga krav på att hemmet/dödsboet är fullt komplett möblerat. Med andra ord innebär det att vi också tar hand om delar av hem och dödsbo, kostnadsfritt värderar allt från delar av- till hela dödsbon och hem och enstaka föremål av det som är säljbart.

Fri värdering – Tömning – Bortforsling – Städning

 

Kostnadsfritt Hembesök & Fri offert

För att vi skall kunna lämna över ett prisförslag/offert har vi som rutin att kostnadsfritt och förutsättningslöst besöka den aktuella bostaden för att uppskatta dess omfattning (vad som skall ingå i tjänsten) och därmed arbetsinsatsen – och om köp av hem/dödsbo kommer ingå. Beroende av tjänstens omfattning kan vi lämna prisuppgift antingen på plats eller så skickas den skriftligen.

 

Dödsbostädning

För dödsbostädning erbjuder vi allt från en ordinär flyttstädning, grovstädning till sanering eller enklare städning – helt anpassad för dödsbo. Bostaden städas enligt överenskommelse inför visning, försäljning eller för att återlämnas till hyresvärd.

Tömning och röjning av garage, förråd etc

Även tömning och röjning av garage, förråd eller liknande utrymmen är något vi erbjuder. Vid denna tjänst kan du även välja att få föremål värderade.

Köper dödsbo – hela bohag eller enstaka föremål

För dig som vill sälja hemmet/dödsbo Helsingborg & Skåne i hela hem eller i delar eller enstaka föremål kan vi erbjuda en kostnadsfri värdering av bohag och enstaka föremål. Vi kan köpa dödsboets bohag eller enstaka specifika föremål av det som är säljbart. Det innefattar inte bara de vanliga antikviteterna .

Marknaden går mot dekorativa föremål från alla tidsåldrar. Diverse samlingar, samt föremål med en intressant historia kan vara intressanta.

Flyttstädning

Vi erbjuder även flyttstädning för er som ska flytta från er bostad men inte känner att ni har tid att städa, eller den rätta utrustningen för jobbet. Städningen anpassas efter behovet av bostaden, allt från en ordinär flyttstädning, grovstädning till sanering eller enklare städning.

Vid flyttstädning går det att använda ROT/RUT-avdrag, men du som kund har själv ansvar att ta reda på om du är berättigad avdraget.

Låt oss hjälpa er att forsla bort gamla möbler eller andra prylar som du vill bli av med. Behöver du hjälp med att tömma ett dödsbo så är du också välkommen att höra av dig till oss. Vi har erfarenhet och kunskapen!

Kontakt

0709-101464

info@dodsboskane.se

 

Ugglarpsvägen 198-0

231 96, Trelleborg

 

Fleningevägen 69

254 75, Ödåkra

 

Mån - Fre

Öppet 08.00 - 17.00